Nieuwe online meeting van Recovery Dharma Nederland!

Iedere vrijdagavond samenkomen met de nieuwe online meeting van Recovery Dharma NL!

Het geluid begon steeds vaker en luider te klinken dat er behoefte was om, naast de online meetings van zondagochtend en woensdagavond, door de week nog een keer digitaal samen te kunnen komen met Recovery Dharma Nederland. Natuurlijk besteden we aandacht aan dat soort geluiden. Daarom starten we vanaf komende vrijdag 18 oktober 2024 met een nieuwe, extra online meeting! 

Op deze manier hopen we te faciliteren in een mooie manier om, behalve aan het begin van en midden in de week, nu ook aan het einde ervan, alvast even tot jezelf te kunnen komen na alle drukte van de week.

Om zo alvast in een aandachtige, compassievolle vorm van aandacht te oefenen voor een nuchter, vriendelijk en opmerkzaam weekend!

Nieuwe online meeting: iedere vrijdagavond van 19.30u-20.45u

De vrijdagavond meeting kun je gewoon weer via ons ZOOM-kanaal bezoeken. We starten om 19.30u (inloggen kan vanaf ongeveer 19.15u) en de bijeenkomst duurt tot ongeveer 20.45u. Aanmelding vooraf is niet noodzakelijk. Je kunt deelnemen via de website, met de knop onderaan op de pagina van bijeenkomsten: www.recoverydharma.nl/bijeenkomsten

De voertaal voor de meeting is Nederlands. Voor extra toelichting of bij andere vragen: neem vooral contact op via info@recoverydharma.nl

Natuurlijk kun je óók nog steeds aansluiten bij onze andere online meetings op de zondagochtend (van 10.00u – 11.15u) en op de woensdagavond (van 19.30u – 20.45u). Of kijk of er een fysieke meeting van Recovery Dharma Nederland is, bij jou in de buurt! (Of neem het inititiatief en organiseer er zelf een!)

Van harte welkom, vanaf komende vrijdagavond 18 oktober 2024!

Nieuwe online meeting RD NL op de vrijdagavond